Krykkeliv!

Mens jeg venter på kartoflerne koger færdigt, er her et indblik i mit liv lige
nu, -endelig startede jeg til gymnas!tik, den jeg har gået til i så mange år, men i lang tid hat måttet undvære pga det ene og det andet, - holdet bestod nu af kvinder, de fleste over 60 som jeg! En del over de 80, - og skulle jeg holde mig tilbage som en af de yngste! Nej da, og den gode musik gav da energi til gadedrenge hop og siksak løb og bøjned og bøj op, sving her og der, blev som en tyve årig igen, jahueee.....og av næste morgen, 3 uger med av og humpen, gå stille, ingen voldsomme bevægelser, huske at tage med nu jeg var der, så gik det bedre og op på cyklen, tyve km en dag, ordne haven og hvad ved jeg, og huske....det er højre ben der tager trappetrinet op....av for den! Glemte...op
til lægen, jo den er god nok, fibersprængning i det slidtgigte knæ, ro på, 6-8 uger!
Og hvad kan jeg så lære af det monstro?
Rigtig meget, for når jeg er rask igen så vil jeg ride, svømme, løbe og .....nej da, må kende mine begrænsninger, let cykling, let svømning, let af dit og dat, sådan er det bare!

Når jeg havner i sådanne begrænsninger som nu, så er det jeg glæder mig over at det går over, kunne være værre....(er slemt nok altså) og er taknemmelig...atter engang!

Over livet!2 kommentarer:

 1. Kære Leila,
  Du skulle have lyttet til Henry Ford:
  »Motion er noget pjat. Er du frisk behøver du den ikke, og er du syg, bør du undgå det.«
  God bedring!

  SvarSlet
 2. Tak Karsten :-)
  Det er noget af en kunst at gå med krykker - der er heldigvis flere into videoer, men alligevel....

  SvarSlet